Jet-Net & TechNet / Eindpublicatie “Op reis naar nieuwe bestemmingen”

Opdracht: vormgeving van het magazine, de eindpublicatie, van Jet-Net & TechNet. In opdracht van Platform Talent voor Technologie.

 

Zesenveertig unieke regionale bètatechniek netwerken, diverse onderwijssoorten en verschillende focuspunten. Met één gemene deler: ze leveren allemaal een bijdrage aan de toekomst van bètatechnisch onderwijs in Nederland!

 

“Deze publicatie is een terugblik op de reis die wij als PTvT met de regionale bètatechniek netwerken hebben gemaakt. Het is een verzameling vantools, inzichten, geleerde lessen enhoogtepunten. We hopen dat mensendie nog op reis gaan, die willen aanhakenen die de reis gaan voortzetten, hiermeeinspiratie opdoen en nieuwsgierig wordennaar meer.”

 

Een zelfgemaakt reisdagboek diende als inspiratie tijdens de ontwikkeling van dit leuke magazine. In de vormgeving zijn handgeschreven elementen, handgetekende illustraties, gescande papier-samples en stukjes van ouderwetse landkaarten verwerkt. Elke pagina is uniek.

Jet-Net & TechNet is een groot landelijk netwerk waarbinnen bedrijven en scholen samenwerken om meer jongeren bewust te laten kiezen voor een technische vervolgopleiding, zodat een antwoord kan worden gegeven op de uitdagingen van de toekomst.