Dura Vermeer / Fregat, De Haven Spijkenisse, vastgoedmarketing

Opdrachtgever: Dura Vermeer

Fregat ligt in De Haven. Eén van de deelgebieden van De Elementen in Spijkenisse. De variatie in woningen in De Haven is groot. Van herenhuis tot pakhuiswoning en van notariswoning tot tweekapper. Van appartement tot eengezinswoning. Dat maakt De Haven tot een plan voor iedereen. 

De stijl

De stijl is die van de stoere havenbuurten van weleer. Woningen die herinneren aan de tijd van échte zeebonken. Maar dan met het comfort van nu en de duurzaamheid van morgen.

In nauwe samenwerking met en in opdracht van onze partner Albers De Vries (Reputatie, Strategie, Lobby) hebben wij onder andere het volgende gerealiseerd: een frisse stijl, een helder woordmerk, een brochure met het woningaanbod, bouwborden voor langs de belangrijkste wegen in Spijkenisse, stoepborden om de open dag aan te kondigen voor potentiële kopers, allerlei papieren en een map om al die papieren in op te bergen. Ook diverse advertenties en flyers zijn gerealiseerd.

Stoer!

Zwart en geel zorgen, samen met ‘nautische afbeeldingen’ die vooral veel blauw en bruin als kleurtoon hebben, voor een mooi, fris en toch een beetje stoer geheel. Dikke vette letters, wit op zwart, gecombineerd met geel: de datum waarop potentiële kopers langs kunnen komen om zich te oriënteren of in te schrijven spat van de posters en advertenties af!