VORM / Tuinen van West, Vlaardingen, projectontwikkeling

Opdrachtgever: VORM

VORM was op zoek naar een partner om indienings- en tender-documentatie voor het project Tuinen van West aan de Marathonweg (Noord) in Vlaardingen vorm te geven.

Team

Het team bestond uit gerenommeerde partijen als VORM, KCAP, OKRA, M+P, W/E, StepForward, Bureau Stadsnatuur en Makelaardij Thuis. BUREAUBAS heeft een rol gespeeld in het ontwikkelen van het stramien, de kleuren, vormentaal en de typografie voor verschillende documenten en een presentatie met betrekking tot dit project.

VORM: “Het plan voor de ‘Tuinen van West’ is gebaseerd op vijf belangrijke peilers. We gebruiken het veenweidelandschap als plattegrond, behouden bestaande bomen en versterken het gebied met een waterrijk milieu. Onze wijk biedt de mogelijkheid om in harmonie met de natuur te wonen, waar neerslag en droogte goed worden opgevangen. Buurtbewoners kunnen elkaar op verschillende plekken ontmoeten, waardoor het een wijk voor iedereen is. We streven naar comfortabel wonen met een gezond en prettig leefklimaat, dankzij slimme oplossingen voor omgevingsgeluid. Bovendien is de wijk klaar voor een groene toekomst met toekomstbestendige woningen die gebruikmaken van natuurlijke energiebronnen.”

VORM, Tuinen van West Vlaardingen
VORM, Tuinen van West Vlaardingen
VORM, Tuinen van West Vlaardingen