Dura Vermeer / Sluis, De Haven Spijkenisse, vastgoedmarketing

Opdrachtgever: Dura Vermeer

Sluis ligt in De Haven. Eén van de deelgebieden van De Elementen in Spijkenisse. De jachthaven heeft, wanneer alles klaar is, een divers aanbod aan verschillende stijlen. Van stoere pakhuizen tot statige notariswoningen, maar ook herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen en appartementen. Sluis bestaat uit 25 stijlvolle woningen en 26 luxe appartementen.

In nauwe samenwerking met en in opdracht van onze partner Albers De Vries (Reputatie, Strategie, Lobby) hebben wij onder andere het volgende gerealiseerd: een chique stijl voor een chique stukje van De Haven. Het woordmerk in koperkleur, een krant met het woningaanbod, bouwborden voor langs de belangrijkste wegen in Spijkenisse, stoepborden om de open dag aan te kondigen voor potentiële kopers, een uitgebreid magazine, allerlei papieren en een map om al die papieren in op te bergen. Maar ook diverse advertenties en flyers (voor bijvoorbeeld de mooie ligplaatsen in de havenkom).

Zwart en koperkleur voeren de boventoon. De mooie artist impressions en chique (en toch stoere) typografie doen de rest…

Van klein tot groot: elk element is in de stijl van het project vormgegeven. Ook de technische omschrijvingen en algemene bepalingen.