Domox / Visuele identiteit

Opdrachtgever: Delightica / Domox

Ontwikkeling van de visuele identiteit en verzorgen van middelen voor Domox, de slimste en meest flexibele oplossing voor veilig en comfortabel wonen. Domox® integreert op eenvoudige wijze een ATS Advanced alarmsysteem, KNX-installatie, camera’s en andere apparatuur. Met Domox krijg je toegang tot onder meer: verlichting, zonwering, beveiliging, energiebeheer, HVAC systemen, bewaking en alarmering, bediening op afstand, metering, audio/video en consumentenelektronika ín huis.

Domox® is een volledig beveiligd platform met een totaaloplossing voor communicatie tussen systemen of apparatuur in kantoren en woningen, welke ook gevisualiseerd kan worden in een zeer gebruiksvriendelijke app.

  • Integratie: Domox® integreert systemen op het gebied van beveiliging, toegang, verlichting, klimaat en audio-video.
  • Gateway: Domox® Gateway vertaalt de communicatie tussen één of meerdere systemen of apparatuur, waardoor deze onderling als een geheel kunnen functioneren.
  • Pro: Domox® Pro biedt naast alle functionaliteiten van de Gateway ook een volwaardige visualisatie van alle verbonden systemen of apparatuur middels een zeer gebruiksvriendelijke app voor iPhone en iPad.